Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor er een afspraak gemist wordt, waardoor je je agenda moet wijzigen. Helaas is het aantal gasten dat zonder bericht niet komt opdagen, een afspraak afzegt binnen 24 uur, of zo laat binnenkomt dat de afspraak niet meer kan doorgaan de laatste tijd enorm gestegen.

Wij moeten regelmatig mensen teleurstellen omdat onze agenda volgeboekt is en het is lastig op korte termijn de reservering opnieuw te vullen. Dit is voor ons kostbare tijd, en wanneer dit vaak gebeurt doet dit de fijne relatie helaas geen goed. Om deze reden wordt er een late annuleringstoeslag in rekening gebracht bij je volgende afspraak als je ons tijdig inlicht.

  • Tot minimaal 24 uur van tevoren kun je je afspraak kosteloos annuleren of wijzigen.
  • Wanneer je je afspraak binnen 24 uur annuleert, ontvang je van Delaganza een factuur met de `no-show fee` van €30 voor salon- en beautybehandelingen.
  • Wanneer je je afspraak binnen 24 uur annuleert, ontvang je van Delaganza een factuur met de `no-show fee` van €50 voor pruiken, extensions en weaves.
  • Annuleringen die de avond ervoor of op de dag zelf per mail of telefonisch zijn gemeld gelden dus helaas als niet tijdig.
  • Wanneer je onverhoopt dusdanig te late in de salon arriveert dat je afspraak niet meer kan doorgaan dan geldt dit eveneens als `no-show` en wordt de no-show fee berekend.
  • 48 Uur voor je afspraak ontvang je van ons een sms ter herinnering zodat je nog 24 uur de tijd hebt om je agenda te checken en indien nodig je afspraak te wijzigen. Bij 3 keer no-show, wordt geen reserveringen meer voor je gemaakt. Je mag wel een walk-in doen en kunnen we dan je van dienst zijn zodra een stylist beschikbaar is.

Bij voorbaat danken we je voor je begrip, en we kijken er naar uit je gauw weer te zien bij Delaganza.