Beautybehandelingen & Spa

Onze ultraluxe pedicure en manicure unit in Schiedam heeft een relaxerende, lounge-achtige opstelling die speciaal is ontworpen voor een ontspannend en heerlijke behandeling. Delaganza is een certifieerde CND Shellac luxe salon.

Neem plaats in onze luxe pedicure stoel “Hydro Lounge” of naast een designer nagel styling tafel en maak je klaar voor een serieuze verwen sessie.

Meer informatie

Manicure

Voor manicure werken wij alleen met gecertificeerde nagelstylistes die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo staan wij garant voor onze kwaliteit en hygiëne. Elke manicure behandeling is afgestemd op je persoonlijke wensen en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Naast CND Shellac gebruiken we ook voor de nagels Andreia Professional.

Pedicure

Bij Delaganza wordt er bij een pedicure behandeling alle zorg aan je voeten besteed. Je voeten worden heerlijk onder handen genomen door onze pedicure specialist. Je kunt genieten van allerlei pedicure behandelingen zoals cosmetische pedicure en spa pedicure.

Beautybehandelingen

Onze schoonheidsprogramma is berust op drie pijlers: puur, schoonheid en beleving. Je krijgt een diepgaande, ontspannende behandeling, die het mooiste in je naar boven brengt. Er wordt een effectieve behandeling op maat opgesteld naar uw persoonlijke wensen.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze haarwerken of behandelingen?
Neem gerust contact op! Ik kijk er naar uit om van u te horen.

Contact opnemen
Dela Wosinu Gadri - Hair Artist
  • Dela Wosinu Gadri
  • Hair Artist