Extensions

Extensions zijn perfect voor het creƫren van een volle, glamorous look. Er zijn verschillende soorten extensions maar Delaganza gebruikt voornamelijk Wax Hair Extensions en Microring Extensions. Onze extensions zijn van het beste menselijke haar, waardoor ze langer meegaan, zodat u meer van uw nieuwe look kunt genieten. Het is erg belangrijk dat u extensions door een specialist laat zetten.

Welke techniek het best bij jou past, is afhankelijk van de structuur van je hair, de hoofdhuid, het budget en levensstijl.

Meer informatie

Wax extensions

Wax extensions zijn plukjes haar die aan de bovenkant vastgemaakt zijn in een keratine (wax) of ook wel bonding genoemd. Met deze bonding worden de wax extensions bevestigd aan een plukje van uw eigen haar door de bonding te smelten. Het zal je eigen haar niet beschadigen. Het voelt echt natuurlijk aan en je kunt er alles mee doen.

Met de juiste zorg kun je de extensions ongeveer 4 tot 6 maanden op je hoofd houden. Na die periode kunnen ze weer uit je haar worden verwijderd met een speciaal hulpmiddel om extensions te verwijderen, zodat je eigen haar niet wordt beschadigd.

Voor volume heb je tussen de 75 tot 100 hair extensions nodig voor een goed resultaat. Voor een volledig lang haar heb je tussen de 125 tot 175 haarextensions nodig, afhankelijk van de dikte van je eigen haar. Over het algemeen geldt: hoe dikker en korter je haar, hoe meer haarextensions je nodig hebt.

Voor een goed resultaat van een volledige haarextensions, moet de lengte van uw eigen haar minstens 15 cm lang zijn. Heb je korter haar (vanaf 8 cm), dan heb je afhankelijk van de dikte van je haar minimaal 150 extensions nodig. De extensions zijn verkrijgbaar in de structuren straight, natural straight, body wave en krullen in de lengtes 45 cm en 55 cm.

Micro ring extensions

Met Micro Ring Extensions worden de extensions aan je eigen haar bevestigd met behulp van microringen. In tegenstelling tot wax extensions wordt er geen warmte toegepast, dus het is uiterst vriendelijk. Het verwijderen van de micro-ringen gaat ook snel en beschadigt je eigen haar niet. Het is ook ideaal als je je eigen haar wilt laten groeien.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze haarwerken of behandelingen?
Neem gerust contact op! Ik kijk er naar uit om van u te horen.

Contact opnemen
Dela Wosinu Gadri - Hair Artist
  • Dela Wosinu Gadri
  • Hair Artist