Weaves

Meer informatie

Hele hoofd weave

Het hele haar (of een groot gedeelte ervan) wordt weg gevlochten in cornrows, daarna wordt het weave haar er op genaaid. Deze methode is voor ieder haartype geschikt. We gebruiken de protective haarvlecht methode om je edges en haar te beschermen. Deze techniek is zeer geschikt voor iemand die haar eigen haar wil laten bijkomen van verf of hitte van tangen, wil laten groeien….of een complete nieuwe look wil! Voor deze weave techniek heb je ongeveer 2 pakken weave nodig voor het beste resultaat.

Opvullen met vlechttechniek weave

Bij deze weave techniek worden er platte vlechtjes tussen het haar gevlochten. Deze platte vlecht dient als basis waar vervolgens het weave haar aan wordt genaaid. Deze techniek is voor iemand die haar eigen haar voller of langer wil hebben.

Microring weave

De weave baan wordt samen met kleine plukjes van het eigen haar vastgemaakt met kleine ringetjes. Dit is een snelle en makkelijke methode voor het bevestigen van het haar. Het is ook haar vriendelijk en het verwijderen van de micro-ring gaat snel en het is niet schadelijk voor je haar.

Weaven met lace closures

Een closure is een lace stuk met haar die in combinatie met weave op het hoofd wordt geweaved om een natuurlijke look te creëren. Die Lace Closures worden gebruikt ook als protective stijl om eigen haar te beschermen voor stylen, relaxen of verf. Bij deze techniek wordt het hele haar weg gevlochten. Onze Lace Closures komen ook met realistisch baby haartjes voor een natuurlijke effect.

Weaven met lace frontals

Een Lace Frontal is een groot lace stuk met haren in combinatie met weave haar geweaved. Frontals bedekken van oor tot oor het voorhoofd en zijn ideaal voor degenen die het hele hoofd willen weaven en geeft het meest natuurlijke effect. Onze Lace Frontals hebben een natuurlijke haarlijn en baby haartjes. Al onze Lace Frontals worden genaaid in plaats van gelijmd. Met de Lace frontals kun je je haar dragen zoals je wilt. Bijvoorbeeld met een zijscheiding, middenscheiding of alles naar achteren.

Andere mogelijkheden die Delaganza biedt zijn: net weaven, Lace Wigs plaatsen, relaxen, curly, verven, stijlen en veel meer!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze haarwerken of behandelingen?
Neem gerust contact op! Ik kijk er naar uit om van u te horen.

Contact opnemen
Dela Wosinu Gadri - Hair Artist
  • Dela Wosinu Gadri
  • Hair Artist