Haarwerken & Lace Wigs

Haar vormt een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Daarom heeft haaruitval, haarverlies en kaalheid impact op hoe u zich voelt. Omgaan met haarverlies heeft veel invloed in uw dagelijkse leven op zowel psychisch als fysiek vlak. Haarwerken en Lace Wigs bieden daarvoor de perfecte oplossing.

Delaganza is gespecialiseerd in het maken van haarwerken, pruiken en lace wigs. Met heel veel aandacht en oog voor detail creëert Delaganza een stijlvolle en natuurlijke look die aansluit bij je wensen en persoonlijkheid. We maken haarwerken en lace wigs voor vrouwen om zichzelf te voelen zodat ze elke ochtend wakker worden, in de spiegel kijken en geen zorgen meer hoeven te maken over hun hair.

Afspraak en intakegesprek

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om het haarwerken en lace wig te bespreken. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31102265017 of per e-mail info@delaganza.com, zodat we u verder kan helpen. Een afspraak kan gerealiseerd worden binnen 5 werkdagen. Indien u bij geen gehoor een berichtje inspreekt, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Onze haarwerkspecialisten gaan dagelijks om met mensen die haarproblemen of haaruitval hebben. Hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem! We hebben een uitgebreid, vrijblijvende en gratis intakegesprek waar we alle opties met je bespreken. Heeft u een keuze gemaakt? Dan ontvangt u het haarwerk of lace wig vaak al binnen 2 werkdagen, tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is de levertijd 12 weken.

(Zieken)huisbezoek

Delaganza biedt de mogelijkheid om binnen een straal van minimaal 10 kilometer (zieken)huisbezoek, als dit op grond van een medische indicatie noodzakelijk is.

Reserveren

U kunt een haarwerk of lace wig bij ons reserveren. Het reserveren geldt voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Privacy

Delaganza biedt een geluidsdicht aparte ruimte waar uw volledige privacy gewaarborgd blijft en een vipbehandeling krijgt. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht geven we u advies op maat. Wij komen samen met u tot de beste oplossing bij haarproblemen. We maken alleen maar gebruik van 100% ruwe virgin haar om haarwerken en lace wigs te maken omdat dit het beste resultaat geeft.

Afspraak maken

Uw haarwerk en lace wig financieren?

U kunt uw haarwerk en lace wig bij Delaganza in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Meer informatie vindt u op Cosmetic Finance. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen. Klik hier: aanvraag-indienen. Er wordt binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen. Bedragen vanaf € 500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Zorgverzekering en vergoedingen

Als je om medische redenen een haarwerk en lace wig nodig hebt, dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor een machtiging nodig van de huisarts of medisch specialist. Je hebt in ieder geval altijd recht op de basisvergoeding. De basisvergoeding voor 2022 is € 457,50. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, heb je als verzekerde wellicht recht op meer vergoeding. De hoogte van deze extra vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de hoogte hiervan is. Je hebt recht om ieder jaar een nieuw haarwerk en lace wig aan te schaffen met een bijdrage van de zorgverzekeraar.

Nazorg

Elk haarwerk en lace wig wordt geleverd met een garantie van 6 maanden. Zie hiervoor onze Algemene voorwaarden en retourbeleid. Wanneer er tijdens het gebruik veranderingen optreden in het haarwerk en lace wig of de hechting ervan kun je contact opnemen met Delaganza.

Hoewel wij ons uiterste best doen om u naar volle tevredenheid van dienst te zijn, kan het voorkomen dat u over onze diensten of producten niet tevreden bent. U kunt uw klacht schriftelijk aan ons kenbaar maken, per brief of e-mail. Uw klacht wordt zo snel mogelijk met u besproken en gezamenlijk wordt naar een snelle oplossing gestreefd.

Heeft u een klacht bij uw haarwerk en lace wig waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC) terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en leveranciers op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn. De klachtenprocedure is daarom als volgt:

  1. U dient uw klacht schriftelijk dan wel digitaal bij Delaganza in.
  2. Delaganza onderzoekt uw klacht. Delaganza zal eventuele tekortkomingen zo mogelijk herstellen binnen een redelijke termijn.
  3. Als de klacht niet in onderling overleg naar tevredenheid kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat kan worden voorgelegd aan de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken

Delaganza is aangesloten bij:

Contact opnemen

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze haarwerken of behandelingen?
Neem gerust contact op! Ik kijk er naar uit om van u te horen.

Contact opnemen
Dela Wosinu Gadri - Hair Artist
  • Dela Wosinu Gadri
  • Hair Artist